PT100 anturi

Ota yhteyttä ja kysy lisää PT100 antureista!

Oy Meyer vastus Ab:n myymät tarkat ja laadukkaat Pt-anturit voivat olla esimerkiksi osana lämmitysjärjestelmää. Myymämme antureissa on luonnollisesti resistanssi 0°C  lämpötilassa tasan 100 ohmia. Pt100-vastuksia käytetään yleisesti ottaen teollisuuden eri lämpötilan mittaustehtävissä. Nimenomainen anturi on yleisin teollisuudessa käytetty anturi.

PT100 anturi

PT100 anturit alan asiantuntijalta teollisuuden tarpeisiin

Toimitamme PT100 anturit saksalaisen Gräff GmbH-anturivalmistajan tuotevalikoimasta.

Meyer vastuksen varastomallin antureiden esite löytyy tästä.

Joitakin malleja pidetään satunnaisesti varastossa heti toimitettavissa. Tehtaalta tilattavien antureiden toimitusaika on tavallisesti n. 4 viikkoa tilauksesta.

2-johdin, 3-johdin ja 4-johdin PT100 vastuslämpötila-antureita

Saatavissa on PT-antureita eri pituisina juuri tarpeeseen sopivana. Esimerkiksi 3000 millimetrin kaapelilla varustettuna, jossa on 12,5 tai 14,5 bajonetti sisähalkaisijaltaan. Pt100 antureita on saatavilla mahdollisesti harvinaisempana neljällä johtimella. Pinta-antureita on saatavilla niin silikonikaapelilla, metallipunoskaapelilla kuin teflonkaapelilla. Taivutussäde on minimissään 10 millimetriä.

Mikä on PT100 anturi?

PT100 anturi on lämpötila-anturi, joka pohjautuu vastusmittausperiaatteeseen. PT100-anturi on tehty platinasta ja sitä käytetään esimerkiksi eri teollisuuden aloilla lämpötila-anturina. Lämpötilan noustessa vastus kasvaa, koska platinalla on positiivinen resistanssin lämpökerroin. Anturi antaa erittäin hyvän ja vakaan mittaustuloksen verrattuna muihin mittausmenetelmiin.

pt100 taulukko

Pt100-antureita eri johdinkytkennöillä

Pt101-antureita tehdään 2-, 3- ja 4-johdinkytkentäisenä. Käytännössä 2-johdinkytkentäinen platinavastus tarkoittaa sitä, että sen molemmista päistä lähtee ainoastaan yksi johto. Vastaavasti 3-johdinkytkentäisestä lähtee kaksi johdinta toisesta ja yksi toisesta ja 4-johdinkytkentäisestä lähtee molemmista päistä 2 johtoa. On hyvä huomioida, että kun mitattava lämpötila on yli 500 astetta, ei Pt100-anturia kannata käyttää, vaan silloin parempi vaihtoehto on termoelementti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää PT100 antureista!

Evästeasetukset