Putkivastukset

Meyer valmistaa laadukkaat putkivastukset vuosikymmenten asiantuntijuuden voimin

Meyerin valmistama putkivastus on ilma-, neste- ja työkalulämmityksen tavallinen vaihtoehto. Se sopii hyvin erityisesti säteilylämmitykseen.

Putkivastusta voidaan käyttää lämmön lähteenä mm. uuneissa, säteilijöissä, saunan kiukaissa, ilmastointikojeissa, lämminvesivaraajissa, kattiloissa ja teollisissa kylvyissä.

Putkivastus-rakennne-linnkikuva
Rakenne / mitoitusohjeet
IMG_1869
Taivutusmalleja

Käyttökohteet

Putkivastusten tavallisia käyttökohteita

Putkivastusten käyttökohteet jakautuvat ilman, nesteen tai kiinteän kappaleen lämmittämiseen. Ilman lämmityksessä yleisimmät kohteet ovat saunankiukaat, ilmastointilaitteet, uunit sekä erilaiset tarvittavat kosteudenpoistoon menetelmät.

Nesteen lämmittämiseen putkivastukset sopivat erittäin hyvin, uppokuumentimet on tästä hyvä esimerkkinä, jossa putkivastus toimii osana lämmitintä.

Kiinteiden kohteiden lämmittämiseen putkivastus voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti palvelemaan juuri oikeaa tarkoitusta. Tärkeintä on saada putkivastus kosketuksiin lämmitettävän kappaleen pinnalle, jolloin lämpö pääsee siirtymään lämmitettävään kohteeseen paremmin. Silumiinivastukset on hyvä esimerkki kiinteidenaineiden lämmittämisestä. Siinä putkivastus on valettu silumiinin sisälle, näin ollen saadaan suurempi pinta-ala lämmönsiirtoon.

Evästeasetukset