Itsesäätyvät lämmityskaapelit ja sulanapitokaapelit

Meiltä laadukkaat itsesäätyvät sulanapitokaapelit kaikenkokoisiin putkiin

Meyervastukselta saatavat itsesäätyvät eli ammattikielellä itserajoittuvat sulanapitokaapelit lämmittävät ja pitävät sulana kaikenkokoiset muoviputket talvella ja miksei myös nykyajan kesinä. Kaapeleita voidaan kutsua myös saattokaapeleiksi. Itsestään säätyvät lämmityskaapelit ovat eritehoisia ja eri paksuisia. Tutustu valikoimaamme alla ja ota yhteyttä meihin, niin katsotaan sinulle sopiva lämmityskaapeli.

43_kiinteiden_aineiden_itserajoittuvat_kaapelit

Itsesäätyvä lämmityskaapeli 10W/m

Lämmityskaapeli muoviputkien lämmitykseen ja sulanapitoon. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 25mm.
Mitat: 7,7 x 5,3 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 65°C

Itsesäätyvä lämmityskaapeli 18W/m

Itsesäätyvä lämmityskaapeli putkien lämmitykseen ja sulanapitoon. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 25mm.
Mitat: 7,7 x 5,3 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 65°C

Itsesäätyvä lämmityskaapeli 30W/m

Itsesäätyvä kaapeli putkien, kaivojen, kattojen ja vesikourujen sulanapitoon. Ulkovaippa on UV-säteilynkestävä. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 25mm.
Mitat: 9,8 x 5,2 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 65°C (ON) / 85°C (OFF)

Itsesäätyvä lämpökaapeli 40W/m

Lämmityskaapeli putkien, kaivojen, kattojen ja vesikourujen sulanapitoon. Ulkovaippa on UV-säteilynkestävä. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 25mm
Mitat: 13,6 x 5,5 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 80°C

itserajoittuva1

Itsesäätyvä lämpökaapeli K4 28W/m

Itsesäätyvä kaapeli suurempien putkien (>200mm), kaivojen, kattojen ja vesikourujen sulanapitoon. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 35mm
Mitat: 10 x 6 mm
Jännite: max. 230V
Käyttölämpötila maks. 65°C

Itsesäätyvä lämpökaapeli 60W/m

Itsesäätyvä kaapeli suurempien putkien sulanapitoon. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 35mm. Kaapeli on Ex hyväksytty.
Mitat: 11,45 x 5,25 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 225°C

Itsesäätyvä lämpökaapeli 100W/m

Itsesäätyvä kaapeli suurempien putkien sulanapitoon. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 35mm. Kaapeli on Ex hyväksytty.
Mitat: 14,4 x 5,6 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 250°C

Mikä on itsesäätyvän sulanapitokaapelin toimintaperiaate?

Sulanapitokaapeli on älykäs lämmityskaapeli, jonka toimintaperiaate perustuu verrattain yksinkertaiseen tekniikkaan. Lämmityskaapelin sisällä kulkee kaksi tai useampi puolijohtavaa kuparijohdinta. Kaapelin johtimien välissä on vastusmateriaali, jossa kulkee virta. Vastusmateriaalin ominaisresistanssi kasvaa lämpötilan noustessa ja pienenee lämpötilan laskiessa. Näin sulanapitokaapeli pyrkii pitämään lämpötilansa koko ajan samana reagoimalla ympäristön lämpötilaan. Kaapelinlenkin eri osat voivat olla eri lämpötiloissa, koska se osaa pitää metritehonsa oikeanlaisessa lämpötilassa.

Itserajoittuvien kaapeleiden teho pienenee hieman ikääntymisen myötä ja siksi suosittelemme käyttämään ohjauslaitetta, jotta lämpökaapelin käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä.

Itsesäätyvä lämpökaapeli on helppo apu sulanapitoon

Itsesäätyvää lämpökaapelia käytetään yleisesti ottaen usein sulanapitoon. Se sopii esimerkiksi vesijohtoputkien ja vesikourujen sulanapitämiseen. Lämpökaapeli toimii hyvin jäätymisuojana myös esimerkiksi erilaisten venttiilien päällä.

Suosittelemme käyttämään ohjauslaitetta, jotta vältetään kaapelin päällä oloa silloin, kun ympäristön lämpötila nousee eikä sulanapitoon ole tarvetta.

Sulanapitokaapeleita helposti jäätyviin kohteisiin

Kestävät, taipuisat ja laadukkaat sulanapitokaapelit soveltuvat todella moniin eri kohteisiin. Erilaisten mittarien ja vesiputkien sulanapitämisen lisäksi ne soveltuvat myös muiden kohteiden sulanapitoon. Kaapelit reagoivat ympäristön lämpötilaan, joten ne ovat paloturvallisia.

Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä meihin, niin katsotaan sinulle sopiva lämmityskaapeli.

Evästeasetukset