Itsesäätyvät lämmityskaapelit ja sulanapitokaapelit

Meiltä laadukkaat itsesäätyvät sulanapitokaapelit kaikenkokoisiin putkiin

Meyervastukselta saatavat itsesäätyvät eli ammattikielellä itserajoittuvat sulanapitokaapelit lämmittävät ja pitävät sulana kaikenkokoiset muoviputket talvella ja miksei myös nykyajan kesinä. Kaapeleita voidaan kutsua myös saattokaapeleiksi. Itsestään säätyvät lämmityskaapelit ovat eritehoisia ja eri paksuisia. Tutustu valikoimaamme alla ja ota yhteyttä meihin, niin katsotaan sinulle sopiva lämmityskaapeli.

43_kiinteiden_aineiden_itserajoittuvat_kaapelit

Itsesäätyvä lämmityskaapeli 11W/m

Lämmityskaapeli muoviputkien lämmitykseen ja sulanapitoon. Ulkovaippa on hyväksytty juomavesiputken sisäiselle käytölle. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 25mm.
Halkaisija:10,5 x 6 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 65°C

Itsesäätyvä lämmityskaapeli 20W/m

Itsesäätyvä lämmityskaapeli muoviputkien lämmitykseen ja sulanapitoon. Ulkovaippa on hyväksytty juomavesiputken sisäiselle käytölle. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 25mm.
Halkaisija:10,5 x 6 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 65°C

Itsesäätyvä lämmityskaapeli 30W/m

Itsesäätyvä kaapeli putkien, kaivojen, kattojen ja vesikourujen sulanapitoon. Ulkovaippa on UV-säteilynkestävä. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 25mm.
Halkaisija:10,5 x 6 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 85°C

Itsesäätyvä lämpökaapeli 40W/m

Lämmityskaapeli putkien, kaivojen, kattojen ja vesikourujen sulanapitoon. Ulkovaippa on UV-säteilynkestävä. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 25mm
Halkaisija:10,5 x 6 mm
Jännite: max. 240V
Käyttölämpötila maks. 85°C

itserajoittuva1

Itsesäätyvä lämpökaapeli K4 28W/m

Itsesäätyvä kaapeli suurempien putkien (200mm), kaivojen, kattojen ja vesikourujen sulanapitoon. Lämmityskaapeli on aina jatkettava kylmällä liitäntäkaapelilla. Kaapelin taivutussäde min. 35mm
Halkaisija:10 x 6 mm
Jännite: max. 230V
Käyttölämpötila maks. 65°C

 

Mikä on itsesäätyvän sulanapitokaapelin toimintaperiaate?

Sulanapitokaapeli on älykäs lämmityskaapeli, jonka toimintaperiaate perustuu verrattain yksinkertaiseen tekniikkaan. Lämmityskaapelin sisällä kulkee kaksi tai useampi puolijohtavaa kuparijohdinta. Kaapelin johtimien välissä on vastusmateriaali, jossa kulkee virta. Vastusmateriaalin ominaisresistanssi kasvaa lämpötilan noustessa ja pienenee lämpötilan laskiessa. Näin sulanapitokaapeli pyrkii pitämään lämpötilansa koko ajan samana reagoimalla ympäristön lämpötilaan. Kaapelinlenkin eri osat voivat olla eri lämpötiloissa, koska se osaa pitää metritehonsa oikeanlaisessa lämpötilassa.

Evästeasetukset