Lämpökäsittelyuunit

Lämpökäsittelyuunit saksalaisen merkkivalmistajan Naberthermin vakiouunimallistosta.

Jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä lämpökäsittelyuuneista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Saat hankittua meiltä juuri yrityksesi tarpeisiin soveltuvan lämpökäsittelyuunin helposti, alan pitkäaikaiselta asiantuntijalta. Saksalaisen merkkivalmistajan Naberthermin vakiouunimallisto tarjoaa erilaisia lämpökäsittelyuuneja yritysten tarpeisiin. Naberthermin lämpökäsittelyuunit ovat tunnettua saksalaista laatua ja niillä on jo 150 000 käyttäjää ympäri maailman – yli 100 eri maassa. Naberthermin uuneja on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina eri käyttötarkoituksiin, ja niillä on nopeat toimitusajat. Kaikki lämpökäsittelyuunit valmistetaan Naberthermin omalla tuotantolinjalla, mikä takaa laadun ja nopeat toimitusajat.

Lämpökäsittelyuuneja kehitetään jatkuvasti

Naberthermin yksi suurimmista vahvuuksista on iso ja laaja-alainen tutkimus- ja kehitystyö valmistamiensa uunien parissa, joten voit olla varma, että Naberthermin uunit ovat viimeisimmän teknologian lämpökäsittelyuuneja. Nabertherm on valmistanut lämpökäsittelyuuneja jo vuodesta 1947, joten sillä on pitkä kokemus ja osaaminen alalta.

Tutustu myös SNOL-uuneihin, joista löytyy myös valinnanvaraa moneen käyttöön.

Ota yhteyttä niin autamme sinua valitsemaan tarpeitanne vastaavan lämpökäsittelyuunin ja teemme henkilökohtaisen tarjouksen sopivasta uunista.

Meyerin toimitamia lämpökäsittelyuuneja

Mihin lämpökäsittelyuunia voi käyttää?

Lämpökäsittelyuunia voi käyttää moniin käyttötarkoituksiin. Lähtökohtaisesti lämpökäsittelyuunilla voidaan hehkutukseen, karkaisuun ja metallien lämmitykseen esimerkiksi ennen taontaa.

Lämpökäsittelyuunit ovat tärkeä osa monien yritysten tuotantoprosesseja ja niiden oikea käyttö ja huolto ovat avainasemassa laadukkaan lopputuotteen saavuttamiseksi. Lämpökäsittelyuunit tulee sijoittaa oikein ja käyttää niitä turvallisesti, jotta vältetään mahdolliset onnettomuudet ja vahingot.

Jos sinulla on kysymyksiä lämpökäsittelyuuneista tai tarvitset apua sopivan uunin valitsemisessa, asiantunteva henkilökuntamme Meyerillä auttaa mielellään. Ota yhteyttä!

Evästeasetukset