Lämpökäsittelyuunit

Lämpökäsittelyuunit saksalaisen merkkivalmistajan Naberthermin vakiouunimallistosta.

Jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä lämpökäsittelyuuneista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Saat hankittua meiltä juuri yrityksesi tarpeisiin soveltuvan lämpökäsittelyuunin helposti, alan pitkäaikaiselta asiantuntijalta. Naberthermin lämpökäsittelyuunit ovat tunnettua saksalaista laatua ja niillä on jo 150 000 käyttäjää ympäri maailman – yli 100 eri maassa. Olemme pitäneet heidän uuneja valikoimassa vuosia, koska tiedämme niiden olevan alan laadukkaimpia uuneja. Nopeat toimitusajat voidaan taata sillä, että kaikkien lämpökäsittelyuunien kokoonpanot tehdään Naberthermin omalla tuotantolinjalla eikä alihankkijalla.

Lämpökäsittelyuuneja tutkitaan ja kehitetään jatkuvasti

Naberthermin yksi suurimmista vahvuuksista on iso ja laaja-alainen tutkimus- ja kehitystyö valmistamiensa uunien parissa. Voit siis olla varma, että Naberthermin uunit ovat viimeisimmän teknologian uuneja. Sen lisäksi, että Nabertherm on valmistanut uuneja jo vuodesta 1947.

Tutustu myös SNOL-uuneihin, joista löytyy myös valinnanvaraa moneen käyttöön.

Ota yhteyttä niin autamme sinua valitsemaan tarpeitanne vastaavan lämpökäsittelyuunin ja teemme henkilökohtaisen tarjouksen sopivasta uunista.

Meyerin toimitamia lämpökäsittelyuuneja

Mihin lämpökäsittelyuunia voi käyttää?

Lämpökäsittelyuunia voi käyttää moniin käyttötarkoituksiin. Lähtökohtaisesti lämpökäsittelyuunilla voidaan hehkutukseen, karkaisuun ja metallien lämmitykseen esimerkiksi ennen taontaa.

Evästeasetukset