Uppokuumentimet

Uppokuumennin teollisuuden tarpeisiin

Valmistamamme uppokuumentimet sopivat teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. Meillä on yli 80 vuoden kokemus niiden valmistamisesta. Uppokuumennin lämmittää nesteen tai pitää sen sulana – ne ovat uppokuumentimen yleisimmät käyttötarpeet. Kuumennin sopii lämmittämään nesteen myös tynnyrissä, mutta meiltä löytyy myös varta vasten suunnitellut tynnyrilämmittimet. Jos haet tynnyrilämmittimiä, tutustu niihin edellä olevan linkin kautta.

Tutustu erilaisiin uppokuumentimiin ja ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Mihin uppokuumentimia käytetään?

Myymiämme uppokuumentia voidaan käyttää esimerkiksi eri nesteiden lämmittämiseen tai sulanapitämiseen. Esimerkiksi Suomen talvi aiheuttaa haasteensa nesteiden sulanapysymiselle työmailla. Kuumentimillamme voidaan lämmittää niin vettä kuin öljyä – sekä muita nesteitä. Linkin takaa löydät lisätietoja vedelle ja öljylle tarkoitetuista uppokuumentimista.

Meyer-vastus tekee uppokuumentimet eri teollisuuden tarpeisiin ja meiltä saat täysin räätälöidyn kokoiset uppokuumentimet yksilöllisesti.

Uppokuumentimia eri jännitteille

Suoraan varastostamme löytyy uppokuumentimia 230V ja 400V jännitteille. Näissä on luonnollisesti käytössä 1- ja 3-vaihe sähköjärjestelmä soveltuvuus. Kuumentimia on eri tehoilla ja veden ja öljyn lämmittimien laippa on valmistettu messingistä sekä vastuselementit ruostumattomasta teräksestä tai haponkestävästä teräksestä.

Mikä on uppokuumennin?

Uppokuumennin on sähköllä toimiva vastus, joka lämmittää nesteen säteilyllä. Uppokuumennin voi sisältää termostaatin, jonka avulla sen tehoa voidaan säädellä portaattomasti. Uppokuumenninta voidaan käyttää esimerkiksi seuraavissa käyttötarkoituksissa:

  • lämmittää tynnyrissä olevaa nestettä
  • lämmittää ja pitää sulana altaassa olevaa nestettä
  • muurausveden sulanapidossa

Meiltä löydät myös erikseen tehokkaat tynnyrilämmittimet.

 

Evästeasetukset