Uppokuumentimet

Uppokuumennin teollisuuden tarpeisiin

Valmistamme uppokuumentimet erilaisiin teollisuuden tarpeisiin yli 80 vuoden kokemuksella. Uppokuumennin lämmittää nesteen tai pitää sen sulana – ne ovat uppokuumentimen yleisimmät käyttötarpeet. Uppokuumennin sopii esimerkiksi lämmittämään nesteen tynnyrissä, mutta meiltä löytyy myös varta vasten suunnitellut tynnyrilämmittimet.

Tutustu erilaisiin uppokuumentimiin ja ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Mihin uppokuumentimia käytetään?

Myymiämme uppokuumentia voidaan käyttää esimerkiksi eri nesteiden lämmittämiseen tai sulanapitämiseen. Suomen talvi esimerkiksi aiheuttaa haasteensa nesteiden sulanapysymisen työmailla. Uppokuumentimillamme voidaan lämmittää niin vettä kuin esimerkiksi öljyä. Linkin takaa löydät lisätietoja vedelle ja öljylle tarkoitetuista uppokuumentimista.

Meyer-vastus tekee uppokuumentimet eri teollisuuden tarpeisiin ja meiltä saat täysin räätälöidyn kokoiset uppokuumentimet yksilöllisesti.

Uppokuumentimia eri jännitteille

Suoraan varastostamme löytyy uppokuumentimia 230V ja 400V jännitteille. Näissä on luonnollisesti käytössä 1- ja 3-vaihe sähköjärjestelmä soveltuvuus. Kuumentimia on eri tehoilla ja veden ja öljyn lämmittimien laippa on valmistettu messingistä sekä vastuselementit ruostumattomasta teräksestä tai haponkestävästä teräksestä.

 

Evästeasetukset