ATEX-lämmittimet


ATEX hyväksyttyjä lämmittimiä vuosikymmenten kokemuksella

Myymme ATEX lämmittimiä vuosikymmenten kokemuksella. Meyer vastuksella on 80 vuoden kokemus lämmitysratkaisuiden toimittajana. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia lämmitysratkaisuja teollisuudelle kuten myös ratkaisut ATEX/EX ympäristöihin.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä>>

Olemme lämmityksen kokonaistoimittaja meiltä saa myös räjähdysvaarallisiin ATEX/EX-tiloihin soveltuvat lämmitysratkaisut

Meiltä löytyy Atex lämmittimiä niin nesteiden, kaasujen, ilman kuin myös erilaisten kiinteiden kappaleiden lämmittämiseen. Tarjoamme ratkaisut myöskin vaativampiin lämmityskohteisiin mm. kemian- ja petrokemian teollisuudelle, biojalostamoille, voimalaitoksille sekä muuhun teollisuuteen.

Nestelämmittimet, Atex

Ilma- ja kaasulämmittimet, Atex

Atex-ratkaisut tynnyreille ja IBC-säiliöille

Termostaatit, Atex

Toimitamme lämmittimiä aina pienistä 15W kojekaappilämmittimistä suuriin 1MW prosessilämmittimiin.

Tuoteryhmät: Nestelämmittimet, ilma- ja kaasulämmittimet, Atex-termostaatit.

Uppoasennettavat lämmittimet, lämmönvaihtimet, lämmitysyksiköt ilmalle, lämmityspatterit, ripaputkipatterit, kojekaappilämmittimet ja termostaatit, ohjaus- ja rajoitintermostaatit sekä ATEX-sertifioidut säätimet/rajoittimet.

Mikä on ATEX-tila?

ATEX-tila on räjähdysvaarallinen tila ja siellä tulee käyttää tietynlaisia lämmittimiä. Tarkemmin se tarkoittaa, että tilassa voi olla räjähdysvaarallinen ilmaseos. Syttyviä kaasuja ovat esimerkiksi maakaasu, butaani, propaani ja metaani.

Evästeasetukset