ATEX-lämmittimet


ATEX hyväksyttyjä lämmittimiä vuosikymmenten kokemuksella

Myymme ATEX lämmittimiä vuosikymmenten kokemuksella. Meyer vastuksella on 80 vuoden kokemus lämmitysratkaisuiden toimittajana. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia lämmitysratkaisuja teollisuudelle kuten myös ratkaisut ATEX/EX ympäristöihin.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä>>

Olemme lämmityksen kokonaistoimittaja meiltä saa myös räjähdysvaarallisiin ATEX/EX-tiloihin soveltuvat lämmitysratkaisut

Meiltä löytyy Atex lämmittimiä niin nesteiden, kaasujen, ilman kuin myös erilaisten kiinteiden kappaleiden lämmittämiseen. Tarjoamme ratkaisut myöskin vaativampiin lämmityskohteisiin mm. kemian- ja petrokemian teollisuudelle, biojalostamoille, voimalaitoksille sekä muuhun teollisuuteen.

Nestelämmittimet, Atex

Ilma- ja kaasulämmittimet, Atex

Atex-ratkaisut tynnyreille ja IBC-säiliöille

Termostaatit, Atex

Toimitamme lämmittimiä aina pienistä 15W kojekaappilämmittimistä suuriin 1MW prosessilämmittimiin.

Tuoteryhmät: Nestelämmittimet, ilma- ja kaasulämmittimet, Atex-termostaatit.

Uppoasennettavat lämmittimet, lämmönvaihtimet, lämmitysyksiköt ilmalle, lämmityspatterit, ripaputkipatterit, kojekaappilämmittimet ja termostaatit, ohjaus- ja rajoitintermostaatit sekä ATEX-sertifioidut säätimet/rajoittimet.

Mikä on ATEX-tila?

ATEX-tila tarkoittaa (ATmosphere EXplosible) räjähdysvaarallista ilmatilaa. Se on räjähdysvaarallinen tila ja siellä tulee käyttää tietynlaisia lämmittimiä eli ATEX-lämmittimiä. Tarkemmin se tarkoittaa, että tilassa voi olla räjähdysvaarallinen ilmaseos. Syttyviä kaasuja ovat esimerkiksi maakaasu, butaani, propaani ja metaani.  ATEX on Euroopassa käytetty termi, jolla tarkoitetaan tilaa tai aluetta, jossa ilmassa on mahdollisuus esiintyä räjähdysvaarallisia kaasuja, pölyjä, sumua tai höyryjä. Näissä tiloissa on käytettävä erityisesti suunniteltuja ja testattuja laitteita ja varusteita turvallisuuden varmistamiseksi. Räjähdysvaarallisia tiloja esiintyy yleisesti ottaen mm. kemianteollisuuden, lääketeollisuuden, elintarviketeollisuuden ja puunjalostusteollisuuden tiloissa.

Mikä on ATEX-lämmitin?

ATEX-lämmitin on lämmitin, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisissä räjähdysvaarallisissa ympäristöissä. ATEX on lyhenne sanoista ATmosphere EXplosible, ja se tarkoittaa räjähdysvaarallista ilmakehää. Nämä lämmittimet ovat erityisesti suunniteltuja niin, että niissä ei synny räjähdysvaaraa suhteessa vallitsevaan ilmatilaan. ATEX-lämmittimiä käytetään erilaisissa teollisuuden kohteissa.

Evästeasetukset